Creatief aan de slag met een tafelklem

Je ziet ze tegenwoordig overal opduiken: de tafelklemmen. Met Kerst wordt dit (naar mijn aanvoelen) helemaal een trend. Ze zijn beschikbaar in allerlei kleuren, kwaliteiten en prijsklassen. Zelf heb ik voor zo’n €25 in Intratuin een witte klem gekocht. 

De hype is zeker niet onterecht, want je maakt jouw eettafel heel gezellig zonder veel ruimte te verliezen (exact wat je nodig hebt op een appartement). Decoratie en bloemen op tafel vragen immers vaak wel wat plaats. Bovendien is zo’n fancy tafelklem echt multi-inzetbaar. In de zomer hang je er takken en bloemen aan, bij een feestje ga je voor slingers en ballonnen en met Kerst kies je voor dennentakjes, kerstslingers en -ballen. Zie je het al voor je? 😉 

Ik heb voor de zomer een variant geprobeerd met eucalyptus & een aantal wilde bloemen. Ook heb ik een touwtje rond twee glazen potjes gedraaid; en deze zo aan de tafelklem gehangen – supertof voor een aantal theelichtjes! Ook had ik nog glazen ‘proefbuisjes’ liggen, voor de langere bloemen. Op de tafel heb ik vervolgens enkel de noodzakelijke items gezet: glazen, borden & bestek; en dat zonder saai te zijn. Handig, toch?!  

Heb jij al een tafelklem in huis gehaald? Ik ben benieuwd naar jouw creaties! 

Liefs